Nyheter & Stories

Här finns en inspeling från vårt webinar: From Data to Decisions: Gazpacho’s RTLS for Smarter Manufacturing 

Utforska de strategiska fördelarna med Gazpacho RTLS, lär dig om dess implementering och upptäck de konkreta resultaten det ger till tillverkningsvärlden.  

I denna inspelning förklarar Daniel Wigren, som representerar Virtual Manufacturing, varför Gazpacho RTLS positioneras som framtidens tillverkning. Få insikter i behovet av spårningsteknik i dagens digitaliserade landskap och hur Gazpacho hanterar dessa krav på ett skickligt sätt. 

Pontus Rosengren, också från Virtual Manufacturing, tar dig genom de tekniska intrikata detaljerna av Gazpachos implementering. Lär dig hur Gazpacho sömlöst integreras med dina tillverkningsprocesser, vilket ger realtidsinsikter och en betydande ökning av operationell effektivitet. 

Matthew Anderson, en nöjd kund från Sulzer, delar med sig av sin förstahandsupplevelse med Gazpacho RTLS. Upptäck hur Sulzer optimerade tillverkningsoperationer, förbättrade standardarbetsmetoder och uppnådde hållbara, effektiva resultat. Matthew ger också insikter om potentiella framtida förbättringar som låsts upp av Gazpacho.