Industrial Engineer / Manufacturing Engineer, Assemby & Production Flow, Göteborg och vårt kontor i Linköping

Dina kvalifikationer

  • God teknisk utbildning
  • Goda kunskaper inom Produktionsteknik, Lean Production, Virtual Manufacturing och CAD
  • Erfarenhet från olika produktionsprocesser
  • Erfarenhet från 3D baserad produktionsberedning & simulering
  • Flexibel och initiativrik
  • Förmåga att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter
  • Drivande, självgående och konsultativ

Vilka kommer du jobba med

Vi erbjuder möjligheten att utvecklas och inspireras i ett team av medarbetare med höga ambitioner. Här finns stora möjligheter att påverka både din egen och företagets framtid. Virtual Manufacturing har kontor i Göteborg , Linköping, Köping och Bangkok. Vi har dock kunder över hela landet så för rätt person spelar det ingen roll var du bor.

Vi jobbar med Sveriges absolut största industribolag och små husproducenter och allt däremellan.

Vad kommer du göra

Du kommer att driva och jobba i stora som små projekt för våra kunders räkning. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av industri.
Du kommer jobba med produktionsteknik inom industrialisering och rationalisering, ansvarar för produktionsunderlag avseende beredning och tillverkning av existerande produkter samt framtida produkter. Du kommer arbeta inom Metod, Tidsättning, Balansering och Standardiserat arbetssätt, 3D Layout/3D Scanning.
Virtual Manufacturing, skapa virtuella produktionsmiljöer och digitala tvillingar allt för att undvika överraskningar samt optimera produktion. Industri 4.0 möjligör nya förutsättningar för industrin att skapa resultat, du får chansen att leda stora företag dit.
I vår arbetsmetodik jobbar vi med marknadens ledande verktyg inom Produktionsteknik som Dassault Systems, Siemens, PTC, IPS, Solme-AviX , Autodesk och Faro.

Kunskap inom följande områden är meriterade men inget krav

  • Systemkunskap av produkter från DELMIA, Siemens PLM och Solme-AviX
  • Alla former av programmeringskunskaper


Om oss

Virtual Manufacturing är en leverantör av leanbaserade produktions- och logistikutvecklingstjänster. Kompetens, kvalitet och långsiktiga hållbara åtaganden är våra ledstjärnor. Med hjälp av nya angreppssätt och synsätt hjälper vi små och stora företag inom tillverkningsindustrin uppnå världsklass snabbare. Vår drivkraft är långsiktig förbättring och nytänkande. Vi vill skapa nöjda kunder genom att visa riktiga vinster och bygga kunskap. 

Ansökan

Snabbansökan genom att skicka ett oss ett meddelande eller dela din profil på Linkedin

Ladda upp din CV och ett personligt brev här eller mejla din ansökan tillsammans med CV till rekrytering@virtual.se, Ansökningarna kommer hanteras löpande. Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt. Om du har frågor gällande tjänsten tveka inte att kontakta oss. Kontaktperson Torbjörn Danielsson,  E-post torbjorn.danielsson@virtual.se eller Pär Rohman, E-post par.rohman@virtual.se

Ansök

Ansök

Bilagor