Programmerare till Göteborg & Linköping


Dina kvalifikationer

  • God teknisk utbildning
  • God programmeringskunskap
  • Flexibel och initiativrik
  • Förmåga att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter
  • Drivande, självgående och konsultativ.


Vilka kommer du jobba med

Vi erbjuder möjligheten att utvecklas och inspireras i ett team av medarbetare med höga ambitioner. Här finns stora möjligheter att påverka både din egen och företagets framtid.  Virtual Manufacturing har kontor i Göteborg, Linköping, Köping och Bangkok. Vi söker just nu till Göteborg och Linköping. Vi jobbar med Sveriges absolut största industribolag och innovativa små företag.

Vad kommer du göra

Du kommer att driva och jobba i stora som små projekt som är relaterade till produktionsteknik och produktion för våra kunders räkning. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av mjukvaruutveckling.

Du kommer jobba med CAD, PDM, ERP, MES, BI, Virtual Manufacturing, Konfigurering, IoT, VR, AR, Beacon Tracking, App utveckling, Machine Vision, AI och ML allt för att stötta och skapa värden för produktionsteknik inom industrialisering och rationalisering. Även för produktionsunderlag avseende beredning och tillverkning av existerande produkter samt framtida produkter. Du kommer arbeta inom Metod, Tidsättning, Balansering och Standardiserat arbetssätt, 3D Layout/3D Scanning.
Arbetet inom Virtual Manufacturing, för att skapa virtuella produktionsmiljöer och digitala tvillingar allt för att undvika överraskningar samt optimera produktion. Industri 4.0 möjliggör nya förutsättningar för industrin att skapa resultat, du får chansen att leda stora företag dit.
I vår arbetsmetodik jobbar vi med marknadens ledande verktyg inom Produktionsteknik som Dassault Systems, Siemens, PTC, IPS, Solme-AviX , Autodesk och Faro.

Kunskap inom följande områden är meriterade men inget krav

  • App utveckling
  • Systemkunskap av produkter från DELMIA, Siemens PLM och Solme-AviX
  • Kunskaper inom Produktion, Lean Production, Virtual Manufacturing och CAD
  • Erfarenhet från olika produktionsprocesserErfarenhet från 3D baserad produktionsberedning & simulering

Om oss

Virtual Manufacturing är en leverantör av leanbaserade produktions- och logistikutvecklingstjänster. Kompetens, kvalitet och långsiktiga hållbara åtaganden är våra ledstjärnor. Med hjälp av nya angreppssätt och synsätt hjälper vi små och stora företag inom tillverkningsindustrin uppnå världsklass snabbare. Vår drivkraft är långsiktig förbättring och nytänkande. Vi vill skapa nöjda kunder genom att visa riktiga vinster och bygga kunskap. 

Ansökan

Snabbansökan genom att skicka ett oss ett meddelande eller dela din profil på Linkedin

Ladda upp din CV och ett personligt brev här eller mejla din ansökan tillsammans med CV till rekrytering@virtual.se, Ansökningarna kommer hanteras löpande. Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt. Om du har frågor gällande tjänsten tveka inte att kontakta oss.

Kontaktperson Torbjörn Danielsson E-post torbjorn.danielsson@virtual.se

 

   

 

Ansök

Ansök

Bilagor