Lean Manufacturing Equipment

Virtual Manufacturing erbjuder inom affärsområdet Lean Manufacturing Equipment produkter för att förbättra flödet, processer och ergonomin inom internlogistik och materialhantering.

I vår egen produktion designar och monterar vi kundunika lösningar för materialvagnar och fasader, kit-vagnar och arbetsstationer. Vi tillhandahåller även utrustning och produkter som stöttar er i er Lean-utveckling och skapar förutsättningar för ständiga förbättringar. Extern produktkatalog (öppnas i ny flik)


Flow Racks - Materialställ

Genom det modulära Rör & Klammersystem från Beewatec kan vi tillsammans med kunden enkelt och snabbt konstruera och tillverka lösningar inom material-, produktion- och logistikflödet.

Läs mer

 

Materialvagnar

Materialvagnar kan byggas från enklare vagnar med Pipe Racking-systemet eller med botten av 4-kantprofiler där profilsystemet kan kombineras ovanpå. Vagnarna kan vara enkla singelrullvagnar eller sammankopplade flera till tåg. Vagnarna finns i standardutförande för hel eller halvpall men kan även byggas efter kundens behov.

Läs mer

 

Golvmärkning & Stripes

Inom Lean Manufacturing Products är golvmärkning med stripes ett enkelt och kostnadseffektivt ställe att börja på med "ordning och reda" är att markera upp olika zoner i produktionen som t.ex. truckgångar, farligt gods, red-table, materialområden, vagnar etc. Virtual Manufacturing hjälper dig med allt från t.ex. vilka färger som skall användas till 3D-layout.

Läs mer

 

Workstation Equipment

Under segmentet workstation finns allt för en effektivare arbetsstation.

Läs mer

 

Arbetsstationer

Flexibla och ergonomiska arbetsplatser fyller en stor roll i hur effektiv en produktion kan vara. Ett unikt modulsystem för dessa behov, som har en bas i Pipe racking-systemet med oändligt många tillbehör.

Läs mer

 

Shopfloor Management

För att få den bästa styrningen i produktionen måste man visualisera och synliggöra och tydliggöra information. "Lean" betyder i själva verket "addera värde utan avfall" och syftar till att utnyttja resurser på ett så effektivt sätt som möjligt, säkra kundnöjdhet och på så sätt, ständigt förbättra företagens konkurrensläge.

Läs mer

 

AGV- Automated Guided Vehicles

Automatiskt styrda fordon har blivit en väsentlig del i många fabriker. Deras ekonomiska och praktiska fördelar, har öppnat upp nya områden. AGV optimerar produktionsprocesser, ökar säkerheten, minskar kostnaderna - i alla dessa materialflöde inom företaget.

Läs mer

 

Påkörningsskydd

 

Ergonomiska Mattor

Arbetsmiljön skiljer sig åt en hel del från en verksamhet till en annan.Vi erbjuder mattor för bla

Läs mer

 

Mer information

Kontaktpersoner för det här affärsområdet

Stories