Senior Consultant Lean Manufacturing inom Industrial Management


Dina kvalifikationer

Du har professionellt kunskap inom hela området Lean Manufacturing och gedigen erfarenhet minst 10 år av att driva produktion- och logistikutveckling, produktion och underhåll.

”Vi söker alltid efter passionerade människor”

Vi söker dig som är trygg i din kunskap om Lean, är nyfiken, vill utvecklas och utmanas i att hitta nya infallsvinklar och möjligheter att skapa värden för våra kunder. Du har troligen mångårig praktisk erfarenhet inom Lean Transformering, Shop Floor Management och Daglig Styrning.

Vi ser att du är värdedriven, har lätta att få det komplexa att bli enkelt. Är duktig på att bygga och leda team för att skapa verkliga vinster i projekt. Du är dessutom tillräckligt erfaren för att förstå att du har mer att lära.

Vilka kommer du att jobba med
Vi jobbar med Sveriges absolut största industribolag och mindre medelstora företag. Vi erbjuder möjligheten att utvecklas och inspireras i ett team av medarbetare med höga ambitioner. Här finns stora möjligheter att påverka både din egen och företagets framtid. Virtual Manufacturing har kontor i Göteborg (HK), Köping, Linköping samt Bangkok Thailand. Vi har dock kunder över hela landet så för rätt person spelar det ingen roll var du bor.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att driva och jobba i stora som små projekt för våra kunders räkning, till din hjälp leder du andra konsulter i ett team. Inom Lean Transformation arbetar vi med att ändra medarbetarnas förmåga att identifiera, prioritera och lösa problem och kontinuerligt förbättra sitt arbete. Detta innebär bl.a. Implementering av Lean i produktion, lager och internlogistiklogistik, och att sprida standardiserade processer och kontinuerliga förbättringar inom våra kunders organisationer.

Om oss
Virtual Manufacturing är en leverantör av leanbaserade produktions- och logistikutvecklingstjänster. Kompetens, kvalitet och långsiktiga hållbara åtaganden är våra ledstjärnor. Med hjälp av nya angreppssätt och synsätt hjälper vi små och stora företag inom tillverkningsindustrin uppnå världsklass snabbare. Vår drivkraft är långsiktig förbättring och nytänkande. Vi vill skapa nöjda kunder genom att visa riktiga vinster och bygga kunskap.

Ansökan

Snabbansökan genom att skicka ett oss ett meddelande eller dela din profil på Linkedin

Ladda upp din CV och ett personligt brev här eller mejla din ansökan tillsammans med CV till rekrytering@virtual.se, Ansökningarna kommer hanteras löpande. Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt. Om du har frågor gällande tjänsten tveka inte att kontakta oss. Kontaktperson Torbjörn Danielsson,  E-post torbjorn.danielsson@virtual.se

 

Ansök

Ansök

Bilagor