Dela detta mail:

Autonomous Intelligent Vehicle (AIV)

Autonomous Intelligent vehicle eller AIV som det förkortas, är ett självkörande fordon som inte behöver en specifik bana att köra efter utan klarar av att navigera självständigt och manövrera ifall det kommer oväntade hinder på dess väg. Det är detta som är skillnaden mellan en traditionell Automated Guided Vehicle (AGV) och en AIV.

Nedan kan ni läsa om våra samarbetspartners som hanterar robotar av detta slag.

Omron

Omron arbetar tillsammans i en flotta - Flera fordon fungerar tillsammans för att hitta den mest effektiva metoden för att utföra flera uppgifter.
Detta möjliggör flexibel tillverkning - lätt att anpassa sig till kundapplikationer, effektivisera flera produktionsceller och minska förändring över tiden.

Robotize

GoPal tillåter dig att automatisera transport av EUR-pallar - antingen som en del av industrin 4.0-automation eller för att komplettera befintliga system.
Systemet kan konfigureras för att passa alla typer av applikationer, från enkel A-B-leverans med en samtalsknapp till fullt automatiserat produktionsstöd med ERP / WMS-integration.

KUKA

KUKA har en ny mobil plattform - KMP 1500, den nya rundstrålande (omnidirectional) styrs av den senaste KUKA Sunrise-controllern. Detta öppnar upp en helt nya skalbara och anpassningsbara produktionskoncept. Med den nya KMP 1500 kan du säkerställa en kostnadseffektiv använding av automationsresurser genom att använda den bara där den behövs för lagerhantering eller mellan tillverkningsprocesser.

MIR

MIR-robotarna är säkra, kostnadseffektiva robotar som snabbt automatiserar intern transport och logistik. Roboten optimerar arbetsflöden som frigör personalresurser så att du kan öka produktivitet och minska kostnaderna.

Virtual Manufacturing

- din kompletta samarbetspartner inom framtidens produktions- & logistikutveckling.

Kontakta oss på tel: 031-26 55 44

Virtual Manufacturing Sweden AB,
Fabriksgatan 21, 412 50 Göteborg.

Göteborg - Linköping - Köping - Århus Danmark -
Kuala Lumpur, Malaysia - Shanghai / Ningbo, Kina - Bangkok, Thailand
Läs mer på www.virtual.se 
Mail: info@virtual.se