Ergonomiska Mattor

Arbetsmiljön skiljer sig åt en hel del från en verksamhet till en annan.Vi erbjuder mattor för bla

  • Tung Industri
  • Livsmedelindustri
  • ESD miljöer
  • Renrum
  • Distribution

Vi erbjuder den absolut bästa ergonomin för stående arbete. Våra mattor har bevisats ge bättre avlastning genom att stimulera blodcirkulationen, förebygga kramper, minska trötthet och förhindra olyckor på arbetsplatsen. Vad betyder detta för företaget? Det minskar sjukskrivningar och antalet frånvarodagar och därmed även de kostnader som förknippas med detta samtidigt som produktiviteten ökar.

Våra mattor från Ergomat har marknadens bästa produktgarantier (upp till 12 år!) , detta kan vi ha därför att alla våra mattor tillverkas endast av de bästa råmaterialen. Gummimattorna tillverkas av 100 % oporöst nitril gummi. PUR-mattorna tillverkas i "solid core 100 % Polyurethane". Laminatmattorna tillverkas i ett underskikt med högkvalitataivt EPDM-gummi och ett mycket starkt slitskikt i nitril- eller naturgummi.

Många ledande biltillverkare över hela världen har använt våra mattor i sina anläggningar under många år utan att behöva byta ut dem. Anledningen till detta är slitstyrkan och hållbarheten på våra mattor som minimerar kostnader för återanskaffning (lean manufacturing).