Dela detta mail:

   Lean Manufacturing Products
- för att skapa värde i produktionen

Virtual vill genom Lean Manufacturing Products skapa reflektion & inspiration till nya & existerande kunder. Produkterna är en tillgång för standardiserat arbetssätt, 5S & det ständiga förbättringsarbetet. Vi vill hjälpa våra kunder att hitta produkter & verktyg för att skapa värde i Produktionen.

Flexibla produktions- och logistiklösningar med
rör och klammersystem.

Virtual har under de senaste 4 åren gjort över 1200 unika konstruktioner på materialställ, arbetsbord och vagnar.
Vi har skaffat oss en enorm kunskap om kunders behov och lösningar som vi gärna delar med oss till svensk tillverkningsindustri.

Komponenterna gör hela skillnaden. Bygg själva eller beställ färdiga lösningar.

Flexibla och ergonomiska arbetsplatser fyller en stor roll i hur effektiv en produktion kan vara. Unikt modulsystem för dessa behov, som har en bas i pipe racking-systemet med oändligt många tillbehör. 

Profilsystem rör i 28 / 32 / 43 eller kantsystem i aluminium från 20x20x-180x180

Det finns goda skäl att bygga produktions- hjälpmedel som materialvagnar eller hela arbetsplatser själv. Förutsättningen är ett stabilt, produktionsklart och samtidigt ekonomiskt modulärt system.

Ergonomisk monteringsvagn

Ergonomisk monteringsvagn som möjliggör ett effektivt montage av produkter. Det justerbara bordet och möjligheten att fritt placera material och/eller monteringsfixturer är nyckeln till en effektiv monteringsline. Höj/sänkbar, roterbar, tiltbar!

Fixturkonstruktion

Virtual utför fixturkonstruktion i alla typer av material. Vi använder oss gärna av 4-kants aluminium där det passar eller svetsade konstruktioner där det lämpar sig bättre.
Vi utgår från produktern och de arbetsmoment som skall utföras för bästa effektivitet och ergonomi.

Bloksma - Samarbetspartner inom internlogistik

Virtual är Bloksmas representater i Sverige. I Bloksmas produktutbud finns många spännande produkter för att få en bättre och effektivare logistik. Produktsortimentet innehåller bl.a olika taxilösningar och liftsystem.

Self-navigating Autonomous Intelligent Vehicle (AIV)

Virtual Manufacturing i sammarbete med ARHO AB och MIR

En AIV är den nya generationen av AGV-lösningar som börjar dyka upp på marknaden. Den stora skillnaden mellan de traditionella AGV:erna och en AIV är hur den navigerar i fabriken. Virtual Manufacturing kan hjälpa dig hitta den bästa AIV-lösningen som passar er verksamhet.

Passa på att märka upp din produktion!

Nu även stripes för asfalt både inom och utomhus

Med DuraStripes är det enkelt att märka upp och få ordning och reda i din produktion. Ingen målning behövs och det fungerar även där man har trucktrafik! Vi har komplett sortiment. Behöver du hjälp så har vi ett Lean Team redo!

Förbättra din arbetsmiljö med ergonomiska mattor.

Virtual säljer mattor från Ergomat som erbjuder den absolut bästa ergonomin för stående arbete. Bättre avlastning genom att stimulera blodcirkulationen, förebygga kramper, minska trötthet och förhindra olyckor på arbetsplatsen.

Vad betyder detta för företaget? Det minskar sjukskrivningar och antalet frånvarodagar och därmed även de kostnader som förknippas med detta samtidigt som produktiviteten ökar.

- ESD miljöer  - Renrum - Tung Industri
- Distribution -  Livsmedelindustri

Rostfria rör för krävande miljöer

Flertalet av våra kunder väljer allt oftare vårat rostfria rör i kombination med förzinkade kopplingar. Volvo Cars gör det ur en estetisk synvikel, Autoliv på grund av de goda ledande egenskaperna samt Siljan Chark för Zon-1 klassning.

AICELWOOD - ett unikt material som skyddar mot repor och skador.

Aicelwood har används som skyddsmaterial inom den japanska automotiv industrin i över 30 år - nu finns den även tillgänglig för övriga världen. Lämpligt att användas både vid intern och extern transport. Integreras i t.ex racks, paletter, materialställ, fixturer etc.Kan också med fördel användas vid tillverkning av kitlådor. 
Enkelt att integrera i befintliga ställ eller i nybyggda materialställage.

Karakuri - Det hållbara sättets automatisering

“Karakuri”, också känt som Low Cost Automation är ett japanskt begrepp. Det kan definieras som att genomföra rörelse med ingen eller lite kraft för att öka automationsnivån. Det är en väsentlig del av Lean-metodiken och skapar en viss grad av automation bestående av komponenter, mekanismer och enheter på marknaden.

Planera och visualisera

BeeVisio är en enkel programvara för att konstruera, presentera och produktionsplanera materialställ med stöd av 3D-modeller. Snabb och enkel drag & drop tillgång till 3D-detaljgeometrier. 

Virtual Reality - Visualisering i nära verklighet

Virtual har gått steget längre och erbjuder visualisering i 3D, VR och AR miljöer.
Nytt är även Pick by AR/MR.

Virtual Manufacturing

- din kompletta samarbetspartner inom framtidens produktions- & logistikutveckling.

Kontakta oss på tel: 031-26 55 44

Virtual Manufacturing Sweden AB,
Fabriksgatan 21, 412 50 Göteborg.

Göteborg - Linköping - Köping - Århus Danmark -
Kuala Lumpur, Malaysia  - Bangkok, Thailand
Läs mer på www.virtual.se 
Mail: info@virtual.se

Detta mail skickades till daniel.kron@virtual.se  | Om du inte längre vill få våra utskick, avregistrera här  |  © 2019 Virtual Manufacturing Sweden AB