Önskar du en Lean-atmosfär i din verkstad?

Upptäck Mellanläggsvagnen från Virtual Manufacturing.

I alla svenska verkstäder som hanterar EU pallar och kragar finns det ett problem i hur man ska hantera mellanlägg! Dvs emballaget som ligger i pallen mellan olika artikelplan. I samband med att operatören plockar en artikel så måste han även plocka mellanlägget för att komma år nästa artikel. Problemställningen blir då följande: Vart ska jag lagra mellanlägget?? Normalt sätt lägger man det platt på en pall – dock blir detta utrymmeskrävande.

Vi har nu tagit fram en mellanläggsvagn. Den levereras i SUS Pipe - rostfria rör. Den hanterar mellanlägg till en EU pall.

Kostnad SEK 2 000.

 

Virtual Manufacturing Sweden AB

Virtual Manufacturing är en leverantör av leanbaserade produktionsutvecklingstjänster. Vi tror på, och är beredda att ta oss an utmaningen, att knyta samman teknik, metoder och hårt arbete runt omkring produktionsutveckling för att uppnå resultat. Detta görs både i en virtuell och fysisk värld, innan och efter produktionsstart. I projekt förverkligar vi dagligen våra egna och kunders drömmar. Vi vet hur vi tillsammans med våra kunder skapar värde. Välkomna att tillsammans med oss skapa värde i din produktion "The Virtual Way".

Kontakta oss
tel 031-26 55 44

Virtual Manufacturing Sweden AB, Fabriksgatan 21, 412 50 Göteborg.
Vi finns i: Göteborg - Gnosjö - Oskarshamn - Linköping - Köping - Århus                                                

läs mer på